среда, 28. октобар 2020.

Selidbe i priprema za selidbe

Morate da napravite inventar svega što nosite sa sobom, uključujući njihovu procenjenu vrednost, odredišnu sobu i najvažnije njihovo trenutno stanje, uključujući fotografije. Ovo će vam pomoći ako dođe do bilo kakve štete tokom selidbe. Ovo je takođe dobar razlog da omogućite kompaniji Jeftine selidbe Beograd da vam pakuje: kao međunarodni prevoznici i paketi, naši stručnjaci će sigurno spakovati sve vaše stvari kako bi bili bezbedni u transportu. Ako se spakujete i nešto ošteti, možda to osiguranje ne pokriva.

Takođe biste trebali kreirati pokretni kalendar. Sama lista stvari koje treba obaviti nije od velike koristi ako nemate vremensku skalu kada bi ih trebalo dovršiti. Tada ih možete označiti dok idete i znaćete da ste na dobrom putu.

Obevestite sve o selidbi


Takođe treba da obavestite ne samo porodicu i prijatelje o svojoj novoj adresi, već i nekoliko drugih ljudi. Na primer, vaša banka, osiguravajuća kompanija i mnogi drugi, poput ljudi koje kupujete preko Interneta Takođe morate otkazati stvari poput novina ili isporuke mleka. Pored toga, ako se udaljavate na neko rastojanje, potrebno je da obavestite svog lekara opšte prakse, svog stomatologa i tako dalje, a takođe morate da obavestite i Poresko. Morate da dogovorite da stvari poput gasa i struje budu isključeni dan nakon vašeg preseljenja i pobrinite se da voda, plin i struja u vašem novom domu budu povezani za dan useljenja. Ako imate kućne ljubimce, možda ćete ih moći povesti sa sobom u svoj automobil, ali ako putujete na velike udaljenosti ili u inostranstvo, postoje kompanije koje su specijalizovane za prevoz kućnih ljubimaca i koje će se brinuti o vašim kućnim ljubimcima. Da, ima o čemu treba razmišljati, ali planiranje je ključno. U kompaniji Jeftine selidbe Beograd pobrinut ćemo se za pakovanje i premeštanje i osigurati da vaša roba stigne u sigurnom stanju, ali sa svim ostalim stvarima morate se suočiti sami.

Нема коментара:

Постави коментар